ВАШЕТО И НАШЕТО ЗДРАВЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО!!!

РАБОТА НА ПАРКИНГА В РАМКИТЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ

Във връзка с предприетите и наложени мерки за безопасност и превенция на разпространението на заразата от COVID 19 на територията на паркинга се въвежда следната временна организация на работа:

  1. Спазвайте необходимата дистанция от минимум 2м. при вербална комуникация.
  2. Забранява се влизането в офиса на външни лица.
  3. Забранява се предаването на вещи за съхранение, включително ключове от автомобили докато трае въведеното Извънредно положение.
  4. Ограничава се ползването на услугата трансфер ДО/ОТ Т1 и Т2 както следва:

4.1. ДО/ОТ Т1 услугата ТРАНСФЕР се прекратява за времето на Извънредно положение. Паркингът е в непосредствена близост до Т1 /150-200м/. При пътуващи трудноподвижни хора, голям багаж, малки деца и др. – моля, оставете тези ваши спътници и багаж на терминала, след което ЕДИН човек, водач на автомобила, да паркира на паркинга!  На връщане по същия ред – ЕДИН човек взема автомобила от паркинга, отива и прибира От Т1 своите спътници.

4.2. ДО/ОТ Т2 услугата ТРАНСФЕР се прекратява за времето на Извънредно положение в периода от 07ч. до 23ч. на денононщието.

През това време летище София предоставя безплатен трансфер между Т1 и Т2. За улеснение, съветваме нашите клиенти, първо да оставят спътниците и багажа си на Т2 и след това да поркират автомобила си. Моля, имайте предвид, че безплатните трансфери на летище София се движат през интервал от 15 до 30мин. Предвиждайте необходимото време. Освен безплатен шатъл, на територията на летището се движат градски автобуси №84 и №184, спирките на които са непосредствено пред входа на паркинга. Необходимо е ЕДИН човек да извърви разстоянието до Т1 и да ползва безплатно шатъла или да ползва автобус срещу 1,60лв. за един билет.

Услугата предлагана на нашия паркинг  ТРАНСФЕР ДО/ОТ  Т2  остава налична за времето от 23ч.  до 07ч., при условията на т.4.1., а именно  –  един човек паркира или взема кола от паркинга.

  1. За въпроси с обслужване и организация на работата на паркинга, моля използвайте дежурния телефон: 0887 22 00 20

 

ВАШЕТО И НАШЕТО ЗДРАВЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО!!!